Project Made in Holland verwelkomt nieuwste teamlid

Vanaf InnovationLAB tijdens de zestigste editie van Amsterdam HISWA RAI heeft Magic Marine haar samenwerking met Project MadeInHolland.com wereldkundig gemaakt.

Project Made in Holland is een bijzondere samenwerking tussen Nederlandse bedrijven en wetenschap die de uitdaging aangaan, om gezamenlijk de eerste Nederlandse Class 40 te bouwen.

Naast de Class40 serie komt er veel meer kijken bij offshore varen, immers op zee worden hoge eisen gesteld aan mens en materiaal. Magic Marine heeft jarenlang geïnvesteerd in de ontwikkeling van de hoogwaardige offshore zeilkleding. “Als Nederlandse innovatoren versterken Magic Marine en Project Made in Holland elkaar als geen ander. De ondersteuning van Magic Marine met de hoogwaardige offshore lijn is een geweldige aanvulling binnen Project Made in Holland” aldus Erik van Vuuren initiator van Project MadeInHolland. “Samen zijn we zoveel sterker”

Nederland staat bekend als waterland en op innovatie vlak staan we in de top tien wereldwijd. Als gezamenlijk project laten we zien, dat er in het offshore zeilen nieuwe Nederlandse helden zijn opgestaan. Project Made In Holland is de plek voor alle wedstrijdzeilers om meer te weten over offshore zeilen, Class 40 jachten en over alles wat een offshore zeiler nodig heeft. De hoogwaardige offshore lijn van Magic Marine zal ook via de website van Project Made In Holland te verkrijgen zijn. De ideale combinatie van een puur Nederlands project steunen en tegelijkertijd de beste bescherming bij het offshore varen.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels