Vlaggetjesdag 2015

 

Op zaterdag 13 juni 2015 is het 75 jaar geleden dat de eerste vlaggetjesdag in Scheveningen werd georganiseerd. Een bijzondere dag die traditioneel de start van het haringseizoen inluidt.

Een vast onderdeel van vlaggetjesdag is het admiraalvaren; alle schepen varen langs het admiraalschip en brengen een groet aan de admiraal. Deze beantwoordt deze groet met het hijsen van de vlag en schiet de schepen af. Dit wordt gevolgd door de spectaculaire vlootschouw

Waarom Project Made in Holland Vlaggetjesdag 2015?
Speciaal voor Vlaggetjesdag 2015 biedt Project Made In Holland een programma aan met admiraalvaren, uitwaaien op zee en uiteraard bij terugkomst een borrel met nieuwe haring en Champagne.

Programma
10.00 Ontvangst Scheveningen Haven
Dé plek voor de Olympische zeilers is vandaag de plek waar u door de bemanning en teamleden van Project Made in Holland wordt ontvangen met een kop koffie en wat lekkers.

11.00 Zeilinstructie en omkleden
Nog een laatste instructie voordat iedereen zich gaat omkleden in professionele zeilkleding en het water op gaat.

12.00 Admiraalvaren
In kolonne vertrekken de plezierjachten vanuit de tweede haven van Scheveningen naar de vissershaven. Hier varen we langs het Admiraalschip. Vanaf het Admiraalschip worden de schepen één voor één “afgeschoten”.

13.30 Top Performance Sailing
Na het admiraalvaren kiezen we het ruime sop. U en uw gasten kunnen ervaren hoe het is om te varen aan boord van een van de snelste schepen en onder leiding van een van Nederlands beste schippers. Al zeilende over de Noordzee kunnen we de Vlootschouw van dichtbij bewonderen.

16.30 Nieuwe haring & Champagne
Na deze bijzondere dag op het water bent u een unieke ervaring rijker. Bij terugkomst krijgt u een glas heerlijke champagne met nieuwe haring en is het tijd voor de grote verhalen.

Admiraal_varen_headerKosten
Op basis van een bemanning van 8 personen, zijn de kosten per persoon € 349,- (excl BTW).

Het programma kan worden uitgebreid met:
• Magic Marine teamkleding met of zonder eigen logo
• Diner
• RIB varen
• Extra schepen

* bij alle activiteiten zijn we afhankelijk van het weer.  In nauw overleg kan van de planning worden afgeweken

Informatie & boeken
Neem contact op met Laura Beusker voor vragen of boekingen. Via communication@projectmadeinholland.com of 088-0801112.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels