Volvo Ocean Race 2015

Een bijzonder evenement in Nederland met een nog uniekere beleving. Daar mogen u en uw relaties niet ontbreken! Reserveer uw Project Made in Holland – Ocean Race Experience.

Volvo Ocean Race Stopover
18, 19 en 20 juni 2015 staat Scheveningen volledig in het teken van de Volvo Ocean Race Stopover. De schepen zullen naar verwachting op donderdag 18 juni aankomen en vertrekken op zaterdag 20 juni om 12.00 uur.

Waarom de Ocean Race Experience?
Het is de eerste keer dat de Volvo Ocean Race een Nederlandse haven aandoet tijdens deze spectaculaire race rond de wereld. De Volvo Ocean 65 Class kan ook wel als de grote broer van de Class40 worden gezien. Project Made in Holland ontwikkelt Nederlands’ eerste Class40 oceaanracer vol innovatie voor de nieuwe generatie schepen.

Onder leiding van een van Nederlands beste wedstrijdschippers, Erik van Vuuren komt u meer te weten over het leven aan boord en het zeilen van deze ultieme racers. Na een inspirerende lezing, gaat u met uw gezelschap het water op, om de schepen vanaf het water te aanschouwen en zelf het ruime sop te kiezen.

Bij terugkomst kan er onder het genot van een glas Champagne worden nagepraat over deze bijzondere dag.

MIH 1st step 500x283

Agenda

10.00 Ontvangst Race Village
In het Volvo Ocean Race Village wordt u ontvangen met een kop koffie en wat lekkers door de bemanning en teamleden van Project Made In Holland.

10.30 Rondleiding Race Village
Oceaanracer Erik van Vuuren neemt u mee door het Race Village. Enthousiast deelt hij zijn ervaringen met het oceaanracen en laat u de uitdagingen in de etappe naar Scheveningen beleven.

11.00Zeilinstructie en omkleden
Nog een laatste instructie voordat iedereen zich gaat omkleden in professionele zeilkleding en het water op gaat.

11.15 Aan boord en het water op
De route eindigt bij de Class40 in de Jachthaven. De gasten stappen aan boord om zelf te ervaren hoe het is om op een Ocean Racer te varen, onder leiding van een van Nederlands beste grote boten zeilers Erik van Vuuren.

15.30 Champagne en Oesters
Onder het genot van een glas Champagne en uiteraard oesters is het nu tijd voor de grote verhalen.

Kosten
Op basis van 8 personen, zijn de kosten per persoon € 495,- (excl BTW).

Het programma kan worden uitgebreid met:

* Voor de VOR activiteiten zijn we afhankelijk van de gemaakte keuzes vanuit Volvo Ocean Race organisatie.

Informatie & Boeken
Neem contact op met Laura Beusker voor vragen of boekingen. Via communication@projectmadeinholland.com of 088-0801112.

Deze post is ook beschikbaar in: Engels