0 items in the shopping cart
  • No products in the cart.

PROFESSIONALS

Goede uitstraling van een puur Nederlands project leidt tot verder samenwerking en een geweldig product. Je kunt de expertise van de PROfessionals van Project Made In Holland inzetten voor:

  • Een inspirerende lezing op locatie of op zee
  • Het verzorgen van een onvergetelijk zeilevenement
  • Teambuilding of persoonlijke training op ieder nautisch gebied
  • Ontwerp (optimalisatie) van een nieuw of bestaand schip
  • Optimalisatie van schip, onderwaterschip of de tuigage
  • Fysieke training en voedingsadvies

Neem gerust contact met ons op voor vragen of overige mogelijkheden.

De PROfessionals

Van Vuuren Performance Sailing

Sailing Performance expert

VanVuurenErik van Vuuren (Van Vuuren Performance Sailing) werd in 2012 uitgeroepen tot zeezeiler van het jaar en won daarmee in de categorie zeezeilen de vermaarde Conny van Rietschoten Trofee. Door de jury werd deze meervoudige wereldkampioen geprezen als een anchor men voor het  Nederlandse zeezeilen.
Weinig zeilers in de wereld hebben de expertise om teams te bouwen, en tezamen met een enorme nautische & technische kennis resultaat te boeken. Voor Erik komt alle know-how samen binnen Project Made in Holland.

Zijn doel is het om met deze Class40 in 2018 de Route du Rhum te winnen.

Bekroonde jacht ontwerpen

logopeltzer

Arthur Peltzer (Peltzer Yacht Design) is als jachtontwerper een die gestaag meer bekendheid krijgt in Nederlandse & Duitse zeilkringen. De door hem getekende designs voor o.a. Waarschip en Gran Turismo spreken tot de verbeelding.

Als geen ander volgt Arthur de internationale ontwikkelingen waarbij ieder detail door hem wordt ontleed . Dat is de reden dat hij een adviserende rol heeft binnen de technische commissie van het Koninklijk Watersport Verbond (KNWV).

Innovatie in offshore zeilkleding

Logo Magic Marine

 

Magic Marine is een Nederlands bedrijf , opgericht in 1989, dat topproducten maakt voor zeilers in alle mogelijke condities.

Door middel van Research & Development zorgt zij ervoor dat alle zeilers het beste krijgen, niet alleen voor de boot, maar zeker voor zichzelf. Ontwikkeling in materialen, stiksel, pasvorm, grip en weersbestendigheid zorgen ervoor dat je klaar bent voor alle weerstypen.

Marketing & Communicatie experts

Yibbs-def2

Yvonne & Laura Beusker zijn met hun bedrijf Yibbs, hetgeen is afgeleid van het Engelse woord Jib (fok) dé experts op het gebied van marketing, communicatie en strategie.

In de zeilbranche kennen wij ze van o.a. de Miles4Justice events en de Lenco zeilcampagnes waarmee team Van Vuuren zilver won tijdens de Wereldkampioenschappen.

Yvonne is fervent zeilster, zeilde mee in de Global Ocean Race in 2012 en zeilde met haar zeilpartner aan boord van hun schip ‘Panther’ als eerste vrouwelijke duo de vermaarde Fastnet Race 2015.